[gap height=”50px”]

[row]

[col span__sm=”12″]

[title text=”Bezorgen & Afhalen” color=”rgb(0, 159, 227)”]

Leveringstijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Wanneer u onder vooruitbetaling heeft besteld, dan zal de bestelling op de eerste werkdag nadat de betaling is ontvangen bij u worden aangeboden.

Indien wij de artikelen niet op voorraad hebben, maar onze leveranciers wel, dan kunt u op een leveringstijd van ongeveer 1 week na ontvangst van betaling rekenen. Wanneer wij verwachten dat de leveringstijd langer zal zijn, dan wordt u hiervan per email op de hoogte gesteld.

Transportschade

Neem NOOIT een beschadigd pakket aan. Doet u dit wel en het artikel blijkt beschadigd te zijn, dan dient u bij bezorging door PostNL binnen 24 uur op het postkantoor proces-verbaal te laten opmaken.

Verkeerd artikel ontvangen?

U kunt dit natuurlijk aan ons retourneren. Wij verzoeken u hiervoor per telefoon (0314-335102) of per email (info@garagerodrigues.nl) contact met ons op te nemen.
Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste artikel ontvangt.

Verkeerd artikel besteld?

Mits compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking kunt u dit gefrankeerd aan ons retourneren. Wij verzoeken u een kopie van de aankoopfactuur, met vermelding van uw bank- of girorekeningnummer, bij te sluiten. Wij zullen het aankoopbedrag van de goederen dan aan u terugbetalen.

[/col]

[/row]