Kleine beurt

Kleine beurt bij D&D Rodrigues

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is cruciaal. Door middel van een kleine beurt bij D&D Rodrigues voorkomt u onaangename verassingen en dure onderhoudsreparaties. Zorg er dus altijd voor dat u op tijd bent met uw kleine beurt!

Waarom een kleine beurt voor uw auto bij D&D Rodrigues?

1. Altijd scherpe prijzen voor onderhoud, reparatie en onderdelen.

2. Prijsopgave vooraf én na akkoord beginnen.

3. Garantie op onderhoud en vervangen onderdelen.

4. Originele én hoge kwaliteit merk onderdelen.

Kleine beurt voor uw auto

Bij een kleine beurt bij D&D Rodrigues controleert een vakkundige automonteur de vitale functies van uw auto. Hierbij kunt u denken aan: banden, schokdempers, uitlaat en remmen van de auto. Uw lampen worden, als nodig bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter. Mocht het blijken dat u naast de kleine beurt ook “grote” onderdelen wilt vervangen. Dan kan dat uiteraard meteen tegen een scherp tarief.

Kleine beurt en auto onderhoud bij D&D Rodrigues in Doetinchem

Afhankelijk van het gebruik van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u rijdt, adviseren onze vakkundige automonteurs u graag over het juiste onderhoud aan uw auto.

Kleine beurt

Elke kleine beurt bij D&D Rodrigues heeft een eigen tarief. U kunt contact opnemen met D&D Rodrigues voor exacte prijzen.

Ook kunt u gerust langs komen voor een advies op maat én zal uiteraard de koffie voor u klaarstaan.

Grote beurt

Een grote beurt bij D&D Rodrigues

Om uw auto motorisch en technisch in een zo goed als mogelijke staat te houden kan een grote beurt nodig zijn. Naast een APK-keuring en een kleine beurt, zult u ook periodiek uw auto moeten voorzien van een grote beurt. Bij D&D Rodrigues hebben wij veel ervaring met elk automerk hebben beschikken wij tevens over veelzijdig diagnose apparatuur.

Wanneer een grote beurt?

Het is lastig om te bepalen wanneer uw auto toe is aan een grote beurt. Bij D&D Rodrigues kunnen onze vakkundige monteurs een goede schatting maken of uw auto toe is aan een grote beurt óf eventueel een kleine beurt voldoende zal zijn. Bij nieuwere auto’s zal een grote beurt minder snel voorkomen dan bij een oudere auto.

Waaruit bestaat een grote beurt?

U kunt een grote beurt zien als uitbreiding van een kleine beurt met extra werkzaamheden. Het aantal kilometers per jaar, de onderhoudshistorie van de auto en kilometerstand van de auto zijn het meest bepalend wanneer u kijkt naar welk type beurt u moet hebben. Behalve de standaard werkzaamheden in een kleine beurt zoals: olie verversen, vervangen en bijvullen van de vloeistoffen, vervangen van de filters en checken van cruciale onderdelen, zal er bij een grote beurt ook grote onderhoudswerkzaamheden en/of slijtagereparaties plaatsvinden.

Grote beurt bij D&D Rodrigues

Als u exact wil weten wat een grote beurt voor uw auto koste, maken wij graag een offerte op maat. Wij adviseren u en maken voor alle kosten voor u inzichtelijk.

Neem contact op voor een grote beurt.