De levensdroom van de eigenaar Décio en zijn enthousiaste levensgezellin Charon Rodrigues. Hun passie voor wagens, het onderhoud en de reparatie ervan, vertaalde zich in een mooi en gestructureerd autobedrijf en garage die in Doetinchem en omstreken maar ook ver daar buiten naam en faam geniet. Hun trouwe klanten komen werkelijk van heinde en ver om van de topkwaliteit service van autobedrijf Rodrigues in Doetinchem te kunnen genieten. Het enthousiasme, de professionaliteit en hun scherpe prijs-kwaliteit zal daar zonder twijfel een rol in spelen. Maak kennis met een hecht team van autoliefhebbers met een hart voor uw ronkende vierwieler.

De garage beschikt over ervaren en getrainde techniekers die nog dagelijks hun kennis bijschaven en verbeteren om werkelijk alle problemen van uw wagen onder handen te nemen. Daarnaast zijn ook het meest geavanceerde materiaal en de nodige auto-onderdelen aanwezig om het onderhoud en de reparatie van uw wagen in goede banen te leiden. Het is deze combinatie van gedreven vakmensen, op-en-top professioneel materiaal en betrouwbare en originele nieuwe en gebruikte auto-onderdelen die van autobedrijf Rodrigues een unieke parel in de autowereld maken. Wat de auto-onderdelen betreft, stellen de medewerkers alles in staat om de gewenste onderdelen, indien ze geen deel van de ruime voorraad uitmaken, zo snel en correct mogelijk te leveren.

Wat autobedrijf Rodrigues in Doetinchem mede zo uniek in zijn soort maakt, is de specialisatie in Amerikaanse wagens. Amerikaanse wagens kennen door hun jarenlange ervaring en deskundigheid op alle vlakken geen geheimen meer. Van uitlaat tot koplamp kan op professionele wijze onderhouden of gerepareerd worden. Hoewel ze trots zijn op deze specialisatie in Amerikaanse wagens zoals Chevrolet, Jeep, Pontiac, Chrysler, Dodge, Oldsmobile en Ford USA, is de garage echter niet merkgebonden. Voor onderhoud of reparatie van eender welke wagen kunt u dus steeds bij autobedrijf Rodrigues terecht.

Of u nu op zoek bent naar een garage voor onderhoud, het leveren van auto-onderdelen, reparatie van uw automaat versnellingsbak, een falende motor, problemen met uw uitlaat of zelfs het herstellen van schade na een ongeval, bij autobedrijf Rodrigues in Doetinchem is er voor ieder probleem bij eender welk automerk wel een gepaste oplossing. Kwaliteit en klantentevredenheid zijn sinds de opening enkele jaren geleden steeds de paradepaardjes van dit bedrijf geweest. Het is deze aanpak die zowel het bedrijf als de vele klanten gelukkig heeft gemaakt.